top of page

Kerstmenu 
(Verkrijgbaar op 24 en 25 december)

 

Tapasbord kerst

(met gestoomd zeevruchtenschelpje krokante kalkoenfilet met een zoetzuur sausje, dimsum variatie, tempura en een groentensoepje.)

-

Gebakken eendenborstfilet met een lichte curryroomsausje en jasmijnrijst.

-

Kokos panna cotta met rood fruit.

45 euro

Menu oud en nieuw
(verkrijgbaar op 31 december en 1 januari)

 

 

Tapasbord van oud naar nieuw

(met een kreeftensoepje, geroosterde eend met pannenkoekjes, tempura van groenten, gestoomde zeevruchtenschelp met look en vermicelli)

-

Ossenhaasfilet op wijze van de chef,

vergezeld met groentjes en jasmijnrijst

-

Gebakken ijs (vanille-ijs omhult in een krokant gebakken

jasje van cake) met rode vruchtencoulis

-

Een glas champagne om middernacht

65 euro

Hebt u nog andere vragen? Laat het ons gerust weten.
Groepsaanvragen mogelijk. Reserveer tijdig!

Bel of sms naar 0486/414676

bottom of page