top of page


Kerstmenu
(Verkrijgbaar op 24 en 25 december)
Tapasbord kerst
(met gestoomd zeevruchtenschelpje krokante kalkoenfilet met een zoetzuur sausje, dimsum variatie, tempura en een groentensoepje.)
-
Gebakken eendenborstfilet met een lichte curryroomsausje en jasmijnrijst.
-
Kokos panna cotta met rood fruit.
45 euro
Menu oud en nieuw
(verkrijgbaar op 31 december en 1 januari)
Tapasbord van oud naar nieuw
(met een kreeftensoepje, geroosterde eend met pannenkoekjes, tempura van groenten, gestoomde zeevruchtenschelp met look en vermicelli)
-
Ossenhaasfilet op wijze van de chef,
vergezeld met groentjes en jasmijnrijst
-
Gebakken ijs (vanille-ijs omhult in een krokant gebakken
jasje van cake) met rode vruchtencoulis
-
Een glas champagne om middernacht
65 euro
Hebt u nog andere vragen? Laat het ons gerust weten.
Groepsaanvragen mogelijk. Reserveer tijdig!
Bel of sms naar 0486/414676
bottom of page